×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

Rasht’, Creative City of Gastronomy’

Located by the Caspian Sea in the Islamic Republic of Iran, Rasht comprises a population of around 640,000 inhabitants. Surrounded by the fertile delta of the Sefīd-Rūd River,

Food is very important for the people of Guilan and it is one of most significant aspects of their lives.

The reason for the formation of these varied and colorful foods can be due to the climate of this region, which gave diverse vegetation and animal diversity, and this diversity has had an impact on the formation of the people’s food culture.

The existence of plants, poultry and various marine animals opens the door to create diverse cuisines. Besides, a variety of delicious flavors such as pomegranate sauce, garlic, olive oil should not be ignored since they are constant ingredients of Gilaki foods and specify originality of the foods of this area. Garlic, eggplant and tomatoes are one of the most nutritious ingredients for making foods. Moreover, Gilan rice, which is famous all over the world, often is using instead of bread for the meals

Rasht foods are very diverse and you will have a gourmet meal, with any taste you have, in the world of delicious desserts.

The most well-known food in Rasht are: Mirza Qasemi, Torsh-e Tareh, Anar-Bij, Sir-Qelyeh, Baqali-Qatoq, kal Kabab, Aloo Mosamma and sour Kebab.

 

 

رشت شهر خلاق خوراک شناسی

 

رشت که در کنار دریای خزر در جمهوری اسلامی ایران قرار دارد، جمعیتی در حدود ۶۴۰۰۰۰ نفر دارد. احاطه شده توسط دلتای حاصلخیز رودخانه سفید رود،

غذا برای مردم گیلان بسیار مهم است و یکی از مهم ترین جنبه های زندگی آنهاست.

دلیل شکل‌گیری این غذاهای متنوع و رنگارنگ را می‌توان به دلیل آب و هوای این منطقه دانست که تنوع گیاهی و جانوری متنوعی را به ارمغان می‌آورد و این تنوع در شکل‌گیری فرهنگ غذایی مردم تأثیرگذار بوده است.

وجود گیاهان، طیور و جانوران دریایی مختلف، راه را برای ایجاد غذاهای متنوع باز می کند. علاوه بر این، انواع طعم های لذیذ مانند سس انار، سیر، روغن زیتون را نیز نباید نادیده گرفت زیرا از مواد ثابت غذاهای گیلکی هستند و اصالت غذاهای این منطقه را مشخص می کنند. سیر، بادمجان و گوجه فرنگی یکی از مواد مغذی برای تهیه غذا هستند. علاوه بر این، برنج گیلان که در سراسر جهان شهرت دارد، اغلب به جای نان در وعده های غذایی استفاده می شود

غذاهای رشت بسیار متنوع هستند و با هر سلیقه ای که داشته باشید در دنیای دسرهای خوشمزه یک غذای لذیذ خواهید داشت.

معروف ترین غذاهای رشت عبارتند از: میرزای قاسمی، ترش تره، اناربیج، سیرقلیه، باقالی قاتوق، کال کباب، علو مصممه و کباب ترش.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.